VAASAQUA, The place to be op Hemelvaartsdag

Al jaren de place to be op Hemelvaartsdag. Met ruim 150 kramen boeken behoort Vaasaqua tot de grootste boekenmarkt in de provincie. Naast de boeken zijn er ook 150 kramen op de braderie met voor ieder wat wils. Naast de koopwaar zijn er ook diverse activiteiten voor de kinderen, Kortom een evenement voor jong en oud.


VOOR IEDER WAT WILS

De Vaasaqua braderie wordt zowel door het publiek als door de deelnemers zeer hoog gewaardeerd.

Het is dan ook niet voor niets, dat al heel veel kraamhouders van het eerste uur nog steeds ieder jaar op Hemelvaartsdag in Vaassen staan.

Ook dit jaar is de variatie weer zeer groot. Er is voor ieder wat wils! Van kleding tot worst, en van prachtige hobby-artikelen tot sexy ondergoed.

Op het eerste deel van de Kerkweg, de Margrietweg, de Ireneweg en op de grote parkeerplaats tegenover kasteel “de Cannenburgh” vind je ruim 150 kramen en is de Vaasaqua braderie een absolute topper!

25 JAAR VAASAQUA BETEKENT NOG MEER MUZIEKSPEKTAKEL

Tijdens de 25e editie van Vaasaqua gaan alle registers open. We beginnen de dag met een optreden van het Vaassens Fanfare Corps gevolgd door een concert van het Iers folkloristische koor Doetmaes. De middag start met een aantal dweilorkesten en op het marktplein zal het podium worden ingenomen door landelijk bekende feestband The Euros, die samen met Hein Mighelbrink van de voor Vaasaqua nostalgische Spitfires voor een geweldige middag gaan zorgen. Het avondspektakel van Vaasaqua wordt dit jaar ingevuld door de topformatie van de Perfect Showband. Maar voordat zij het marktplein op haar grondvesten zullen laten schudden zal eerst DJ Laurens het plein gaan opwarmen. En als extra zullen in de avond ook nog tijdens een speciaal optreden de diverse hits van de Spitfires live te horen zijn. Alleen voor de muziek is het tijdens de 25e Vaasaqua al een feest om naar uit te kijken.

Comments are closed.