The Chemical Brothers – Got To Keep On ( 2019)

The Chemical Brothers – Got To Keep On ( 2019)

15 jaar geleden konden we nog massaal genieten van Galvanize als ultieme danceplaat en wat voor bom was die plaat. Op 12 april komt er weer een nieuw album uit van deze dancemasters. En het vocaal simpele Got To Keep on is hiervan alweer de derde single.

Weer lekker stoom afblazen, lekker bewegen op een redelijk simpele funky bassline en middenin een onverwachte drop midden in de groove, kan dit weer een echte hit worden voor alle liefhebbers. Zeker wanneer je weet dat de Chemical Brothers er ook live een hele mooie kik van kunnen maken.

Helaas dit jaar geen optredens van de mannen in ons land, maar wellicht dat je je vakantie zou kunnen plannen rondom een van hun gigs in Europa de komende zomer. Misschien dan je er wel een mooie eigen festivaltour van zou kunnen maken. Weer eens ouderwets een Zomertoer met de trein er van kunt maken.

Ja, ergens misschien wel een vreemde KVK als mijn speciale aanbieding. Maar toch ook eentje die je wellicht kan bijblijven als je ook eens eventjes buiten de gewone paden wilt gaan luisteren. En som moet je even iets verder kijken dan je eigen muzikale grasveldje. Maar dat heb je al wel eens eerder gedaan hier op Veluwe Centraal toch?

Maar misschien zou je ook nog even Exits van de Foals, Someone You Loved van Lewis Capaldi en Daddy Issues van Pip Blom eens zou kunnen meenemen als je weer eens lekker toe bent aan wat Indie tracks. Dit als kleine tip mijnerzijds en geheel vrijblijvend aanbevolen.

Geniet ervan en veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

The Chemical Brothers p Got To Keep On https://www.youtube.com/watch?v=rSYwtllbweY

Comments are closed.