The Allergies – Entitles To That ( 2017)

 

The Allergies – Entitles To That ( 2017)
Een beetje muziekliefhebber zal zeker de naam Fat Boy Slim nog wel kennen. En misschien zelfs ook nog wel wat hits van deze producer kunnen opnoemen. Een enkeling weet dan ook nog dat hij afkomstig is uit Bristol, maar dan houdt het ook wel op. Niet dat de Bristol-sound helemaal niets meer voorstelt, maar toch blijft het momenteel toch wel wat té stil rondom deze muziekstroming.

Dit eveneens uit Bristol afkomstige producersduo The Allergies bestaat uit DJ Moneyshot en Rackabeat. Ook zij houden zich bezig met de zo genoemde Big Beat en willen zorgen voor een flinke revival van deze sound. En wie houdt er nou niet van al die prachtige Soulmuziek uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw?. En door hier juist samplematig gebruik te maken en te combineren met een hedendaagse flow, zodat je op de dansvloer weer eens kunt losgaan op nieuwe muziek, wille ze ons weer laten kennismaken met deze sound. So give It a Go! and loose yourselfs, to return on a high.

De komende twee weken is de laatste zomer kvk dan ook deze extreem vette single. Wedden dat het je bij de eerste keer al pakt en nooit meer los zal laten? En zo niet, dan moet je nog een keertje gaan luisteren. Hier ga je zeker je patta’s op slijten, want deze single is echt the shit!

Veel luisterplezier.

The Allergies – Entitled to that   https://www.youtube.com/watch?v=xE9opW9POt8

Comments are closed.