Redondo vs. Rockefeller – Pretty Baby ( 2019)

Redondo vs. Rockefeller – Pretty Baby ( 2019)

Deze week een hele lekker special remix of moet ik eigenlijk zeggen een reworked all time hit? Feit is dat deze 'oude' Sister Sledge hit van begin jaren 80, nu weer heerlijk uit jouw speakers kan klinken. Zelfs als jij niet jouw geboorte datum rondom die periode kunt invullen.

Van een mooie oude Disco hit is nu een prachtig House anthem gemaakt, die zo ontzettend aanstekelijk klinkt, dat je er echt niet op stil kunt blijven staan. En dan ook nog eens van 'eigen bodem'. Een nationaal product wat je de Vrijheid laat voelen, waar je wellicht toch iets met meer aandacht mee zou mogen omgaan.

Redondo heeft van hetzelfde nummer al in 2011 nummer een bootleg gemaakt. Maar deze keer is het pas echt áf te noemen. Een remix die misschien meer een reshuffle is, waarbij de catchy funky groove overeind is gebleven en het geheel toch een geheel nieuwe eigentijdse feel heeft gekregen. Internationaal is het al heel erg goed ontvangen en nu dus 'eindelijk uit' als single.

De samenwerking met Rockefeller belooft ons dit jaar nog meer gouwe ouwe hits, die getransporteerd worden naar de 21-e eeuw. Classick Disco wat dus New Disco gaat worden, bereikbaar voor een hele brede doelgroep. Kun je als 'oudere jongere' weer eens gewoon meedoen met je kroost en laten zien dat je wellicht nog niet behoort tot een gezapig rustige generatie.

Veel plezier er mee. Vier het leven en pluk de dag.

Eric Kerkdijk.

Redondo vs. Rockefeller – Pretty Babyhttps://www.youtube.com/watch?v=3gQt6AqJcXk

Op de hoogte blijven van alle Keuzes, check de Spotify-lijst hierhttps://open.spotify.com/user/puffstuf/playlist/3jqzP15Y17GhtBAL20yBf7?si=0rvYrdq7TrCsIHUtXU9j8g

Comments are closed.