Prettymuch – Phases ( 2019)

Prettymuch – Phases ( 2019)

Deze week ga ik even iets doen voor iemand anders. Een kennis van mij die o.a. Ook over muziek schrijft en met regelmaat platen promoot, vroeg mij deze plaat als kvk te kiezen. Wel wetende dat ik zelf niet echt een luisterend oor heb voor dit genre, maar ach soms moet je op een gegeven moment in de tijd ook eens buiten de geplavijde paden gaan wandelen. Misschien dat je dan in een volgende fase van je leven terecht komt. En aldus geschiedde het...

Deze boyband uit de VS en Canada is iontstaan uit het muzikale hoofd van Simon Cowell. En als je die naam nog niets zegt, dan weet je vast wel wie dit is als ik zeg Brittain Got Talent of America Got Talent. En ja, Simon is die 'gevreesde' man van de jury. Goed, die Simon kwam de bandleden solo tegen en dacht dat ze gezamenlijk wel sneller de populaire ladder van de popmuziek zouden beklimmen en vormde in 2016 de boyband Prettymuch dus.

LA is hun thuishaven geworden en hier werken ze hard aan de zoete boyband soundjes en bijbehorende pasjes ( HEY!!...OK, ik probeer nu weer onbevooroordeeld verder te gaan.) en verschenen een aantal singles en muziekvideo's. En dat redelijk succesvol moet ik zeggen, want er volgde eveneens een tour door de VS én een eerste EP. Die eerste heeft de afgelopen week een opvolger gekregen genaamd Phases. En ja, de kvk voor de komende week is dus de gelijknamige single hiervan.

Wat ik er nog verder van mket zeggen, weet ik zo niet. Maar wellicht dat je zelf wat dieper zou willen graven. Misschien dat je eens op Spotify moet beginnen?

Veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Prettymuch – Phases https://www.youtube.com/watch?v=IJjeVuIGwa8

Op de hoogte blijven van alle Keuzes, check de Spotify-lijst hierhttps://open.spotify.com/user/puffstuf/playlist/3jqzP15Y17GhtBAL20yBf7?si=0rvYrdq7TrCsIHUtXU9j8g

Comments are closed.