KvK: Pete Philly – Favorite Song (2018)

Pete Philly – Favorite Song (2018)
Het was best lang stil, zeker na het uiteen gaan van het duo wat Pete Philly met Perquisite vormde. Tel daar nog een periode bij dat Pete flink kampte met zijn gezondheid en dan is het weer heel goed om te horen dat er weer verder gebouwd wordt aan zijn muzikale carrière. Dit jaar zal dan ook een hernieuwde kennismaking worden. Gedurende dit jaar komt stuk voor stuk zijn nieuwe album beschikbaar. En om te beginnen met deze heerlijke nieuwe song.

Zoals hij het zelf aangeeft, wil hij zo stukje bij beetje een andere kant van zichzelf laten zien en de mensen weer kennis laten maken met hem als bijzondere Nederlandse popartiest en in gedeeltes zijn 'verhaal' te vertellen, zodat aan het einde van 2018 zijn nieuwe album een compleet verhaal laat horen.

De combi van Vintage Soul en Hip-Hop en Rap zal zeker weer veel mensen aanspreken die van enerverende muziek houden. Zeker omdat alles met een pakkende rhyme wordt gestaged. Want juist on Stage komen zijn kwaliteiten als artiest pas écht goed tot hun recht. Wat je dus moet onthouden als je merkt dat Pete weer eens in de buurt live optreedt.

In de eerste volledige week van de Lente 2018, kun je met de Zomertijd weer in the pocket, genieten van een zonnige positieve song als KVK op Veluwe Centraal. Volgens mij gaat het een mooi muzikaal jaar worden.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Pete Philly – Favorite Song https://www.youtube.com/watch?v=opgs_OrMQTw

Comments are closed.