KvK: Paloma Faith – Cry Baby( 2017)

Paloma Faith – Cry Baby (2017)
Had ik het vorige week nog over de biceps, deze week gaat het min of meer ook weer over spieren. En wel over de mannelijke spierbundels van deze wereld. En in het bijzonder, over het feit of je wel altijd je spieren moet laten gelden en niet wat meer met je gevoel zou moeten reageren. Wellicht dat dat nou juist de weg is om in de wereld wat minder geweld, onderdrukking en afgunst tegen te komen. Raar eigenlijk dat je een liedje daarvoor nodig zou moeten hebben, alsof we dat eigenlijk niet samen kunnen? En de vraag stellen is hem ook beantwoorden; en dan kun je eigenlijk niet anders dan concluderen dat het nou eenmaal zo is: we kunne het dus niet zelf, in ons eentje zijn we machteloos.

Terug naar deze prachtige KVK die als leadsingle komt van het vierde album van deze Britse zangeres. Ze timmert al sinds 2007 succesvol aan haar carrière en dat betekend wellicht met deze kvk een volgende hit. Beetje retro electro disco qua stijl, maar zeker ook heel erg prettig om vaker naar te luisteren en dan kan het maar zo als een oorwurm de hele dag met je mee gaan. Je neuriet het zo mee.

Kortom hebben we voor de komende week een Kvk mét boodschap, die als vanzelf zich in ons collectief geheugen zal plaatsen. Een kijken of het voor de wereldvrede ook net zo'n positief effect gaat hebben.
<spa

Veel luisterplezier.

Paloma Faith – Cry Baby - https://www.youtube.com/watch?v=O3mKXSB9G6U

Comments are closed.