Miki Núñez – La Venda ( 2019)

Miki Núñez – La Venda ( 2019)

Op hem moment dat ik deze keuze maak, heeft nagenoeg niemand nog deze plaat gehoord. Tenminste als jij níet een liefhebber bent van het ESF. Én als jij ook verder helemaal niets hebt met dat gebeuren, dan zou je deze song ook totaal langs je heen kunnen gaan. Maar ik denk dat dát nou eens niet met deze song zou kunnen gaan gebeuren. Want uit het verleden komen best vaak liedjes uit het ESF wel eens op een andere manier door, zeker wanneer ze het ESF niet hebben gewonnen. En ik denk dat dat met La Venda maar zo eens zou kunnen gaan gebeuren.

Als je namelijk kijkt naar de tijd die gaat komen, en daar bedoel ik de vakantieperiode mee, dan kun je niet anders dan voelen dat dit een vakantie hit in de maak is. Zeker zo rond de landen van de Middellandse Zee, kan dit nummer lekker uitgroeien als een echte floorfiller of moet ik eigenlijk Beachfiller zeggen?

Mika vertegenwoordigde met dit nummer Spanje op het ESF. En als je er eens lekker voor gaat zitten, dan voel je de vakantie vibe's weer lekker stromen. Misschien heb je zelfs al de behoefte om de koffers te pakken en een ticket te boeken. In Spanje is hij in elk geval redelijk bekend en draaien ze daar al diverse nummers van hem met regelmaat.

Dus om met Righeira te spreken: laten we hopen op een mooie zomer, Vamos a la Playa en doe de blinddoek (la Venda) af en kijk goed om je heen om alle vrolijkheid en het plezier van het leven te kunnen zien. En wedden, dat dit nummer snel ook een 'Nederlandse vertaling' zal gaat krijgen?

Veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Miki Núñez – La Venda – https://www.youtube.com/watch?v=eWEFU2c3tBI

Op de hoogte blijven van alle Keuzes, check de Spotify-lijst hierhttps://open.spotify.com/user/puffstuf/playlist/3jqzP15Y17GhtBAL20yBf7?si=0rvYrdq7TrCsIHUtXU9j8g

Comments are closed.