KvK: Young Gun Silver Fox – Midnight in Richmond ( 2017)

Young Gun Silver Fox – Midnight in Richmond ( 2017)

Het zal je zeker niet onbekend zijn, dat ik een zekere voorliefde heb voor de zo genoemde West Coast muziek. Band als The Eagles, The Little River Band en America maken muziek waar ik graag naar luister. Én die jou als luisteraar ook erg prettig in de oren klinkt, want anders luister je niet zo vaak en graag naar Veluwe Centraal. Daarom wordt de komende twee weken, - je wordt dus weer eens op je wenken bediend – de kvk uit dat mooie genre gekozen.

Ondanks dat dit mooie nummer dus je wellicht heel bekend in de oren klinkt, toch is het helemaal nieuw. Vraag je ook niet af hoe Shawn Lee en Andy Platts het doen, maar geniet er van. Want dit nummer is gewoonweg helemaal te gek!

Wil je ze in het echie gaan bekijken dan moet je snel kaartjes regelen voor hun optredens op 22 september in Hedon Zwolle of 24 september in Paradiso Amsterdam. Kun je nog eens extra genieten van o.a. dit prachtige nummer.
Met andere woorden maken we de zomer van 2017 extra mooi en kun jij de komende twee weken luisteren naar dit echt geweldige nummer.

Veel luisterplezier.

Young Gun Silver Fox – Midnight in Richmond https://www.youtube.com/watch?v=QH70MOQwnVg

Comments are closed.