KvK: The Magician – Ready To Love ( 2019)


The Magician – Ready To Love ( 2019)

The Sun is Out, so let's get ready for Summer! En waarom ook niet? Ik vind het wel weer tijd geworden om lekker te gaan genieten van vrolijke mensen, lekker weer, een mooie bloeiende natuur én een prettige sfeer. En blijkbaar hoort daar nu eenmaal ook een 'passende' plaat bij die als Anthem van die periode kan worden opgevoerd. Normaal ben ik niet zo'n label plakker, maar deze plaat mág van mij best wel de vertolking zijn van een mooie aanstaande periode in je leven. Niks mis mee en misschien brengt het de mensen toch iets dichter bij elkaar in een wereld die zich steeds meer lijkt te polariseren.

Deze KVK mét een positive vibe, komt uit de keuken van de Belgische producer en DJ. En ja, hij zal aanwezig zijn op 'zijn eigen' festival Tomorrowland met een 'eigen' Potion stage daar. Waar hij momenteel nog tourt door de VS, zal Europa in de komende zomer, zijn werkgebied zijn. Of hij dan weer als support voor Bakermat gaat optreden, weet ik niet. Maar de combi is zeker een meer dan prettige om naar te luisteren.

Met meer dan 250.000 fans en volgens op o.a. Spotify, mag je wel stellen dat The Magician een van de meest toonaangevende en populaire acts van dit moment is. Zijn Four-to-the-floor stijl van produceren is heel aantrekkelijk en toegankelijk, naast commercieel toegankelijk ook nog eens prima van kwaliteit. Niet voor niets komt deze single vanaf nu zeker met een meer dan normale regelmaat langs in de diverse programmeringen van de radiostations die jij volgt. En daar is Veluwe Centraal er natuurlijk ook een van, want nergens krijg je méér dan muziek. Niet alleen vandaag, maar ook morgen, overmorgen en elke dag uit jouw speakers.

Veel plezier er mee.

Eric Kerkdijk.

The Magician – Ready To Love https://www.youtube.com/watch?v=-NOIBw4XxIA

Op de hoogte blijven van alle Keuzes, check de Spotify-lijst hier: https://open.spotify.com/user/puffstuf/playlist/3jqzP15Y17GhtBAL20yBf7?si=0rvYrdq7TrCsIHUtXU9j8g

Comments are closed.