KvK: Taylor Swift – Goggeous

Taylor Swift - Goggeous( 2017)
Dit is de eerste single van het nieuwe album van Taylor Swift. En sinds lange tijd weer eens een echte single die geschikt is voor de radio. Dat konden we van de vorige nou niet echt zeggen. Dit is dus weer eens een plaat waar je gewoon lekker naar kunt luisteren. En dan ook nog eens met een onderwerp waar het in de popmuziek nou nooit over gaat.

Ben jij wel eens hals over kop verliefd geworden op iemand, terwijl je al in een soort van relatie was met een ander? Nou, dan weet je vast en zeker wel waar het in dit nummer over gaat. En de tekst liegt er ook niet om. Je hoort precies die situaties die je vast en zeker kent van je eigen ervaringen. En zo niet, dan kun je nu horen hoe dat voelt. Al blijft de vraag liggen of je in dergelijke situaties je hart of je verstand moet gaan volgen. Dat is gelukkig iets wat iedereen zelf mag uitmaken.

A titre personnel kan ik je zeggen, dat je gewoon de volgende stap moet nemen. De daarop volgende geeft je weer andere inzichten. JE weet nooit wie of wat je tegenkomt als je een hoek om gaat. En zo weet ik dus ook nog niet wie of wat ik jullie volgende week mag presenteren. Deze week gaan we dus nog even lekker luisteren en zwijmelen we in onze collectieve gedachten over hoe leuke het nu is, het wellicht kan gaan zijn en hoe het straks zal gaan worden. Om met de Sint te spreken: vol verwachting klopt ons hart.
<spa

Veel luisterplezier.

Taylor Swift – Gorgeoushttps://www.youtube.com/watch?time_continue=211&v=EUoe7cf0HYw

Comments are closed.