KvK: Stefflon Don – Hurtin’Me ft French Montana ( 2017)

Stefflon Don – Hurtin’Me ft French Montana ( 2017)
Soms moet je wel eens een keertje uit je comfortzone stappen en dat doe ik deze keer dan ook eens flink. Normaal gesproken spreekt Rap mij niet zo echt aan. Niet dat ik er niet naar kan luisteren, maar een echte fan zal ik er niet van worden. Wat dit nummer dan anders is, dan die andere rap nummers zal ik je vertellen. En daardoor ook de kvk nominatie krijgt.

Stafflon noteren we als Brits, maar heeft hele diepe nederlandse roots. Vorig jaar brak ze ineens door met een in eigen beheer uitgebrachte mixtape en diverse gast vocals in andere rap nummers. Nu is haar eerste echte single uitgekomen en die barst van de meer dan uitstekende vocals. Alles, maar dan ook alles is door haarzelf ingezongen, en dat is best wel iets waar je even stil bij mag staan. Als je goed luistert dan hoor je dat eigenlijk haar stem het nummer maakt en de instrumenten naar de achtergrond zijn verdwenen.

Natuurlijk kan een raphit ook niet zonder een male performer en die heeft Stefflon gevonden in de Amerikaans Marokkaanse rapper French Montana. Al met al dus een ietwat afwijkende kvk de komende tijd. Maar laat je maar eens voorzichtig ‘inpakken’, misschien bevalt je deze (w)rap wel..?

Veel luisterplezier.

Stefflon Don - Hurtin’Me ft. French Montana   https://www.youtube.com/watch?v=4hVPp2kFWkg

Comments are closed.