KvK: Son Mieux – Leads ( 2019)

Son Mieux - Leads ( 2019)

Vier jaar heeft de liefhebber er op zitten wachten, maar eindelijk is dan het debuutalbum van Camiel Meiresonne verschenen. En het wachten heeft zijn vruchten opgeleverd, want ieder nummer op het album is een prima popsong op zichzelf. En als je houdt van mooie synth-pop songs, dan kom je zeker met dit album aan je trekken.

Elk nummer heeft een eigen persoonlijke touch en is extreem dansbaar als je daar zin in hebt. Zou je mogen spreken van een prima geknutseld totaalpakket voor de muziekliefhebber? Van mij mag je het noemen wat je wilt, maar vergeet daarbij dan niet ook de kwaliteit te noemen anders doe je Son Mieux gewoonweg te kort.

Mocht je de band (of Camiel) nog niet eerder live hebben mogen meemaken, dan moet je dat dit jaar zeker een keer gaan goedmaken. Voor jezelf goedmaken, want je zou jezelf tekort doen als je deze sound aan jezelf niet laat horen. En toch ook voelt de sound voor mij toch iets te weinig mainstream om snel een groot publiek te gaan aanspreken. Ik weet niet of het jammer is, ja en nee, maar misschien is een select gezelschap van fans ook wel iets om te koesteren.

Geniet ervan en veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Son Mieux – Leads https://www.youtube.com/watch?v=EqXxU3EkvNA

Comments are closed.