KvK: Quintino – TuTuTu ( 2019)

Quintino - TuTuTu ( 2019)

Deze week ga ik even flink uit mijn comfort zone, want dit soort platen zijn niet altijd mijn eerste keuze om te draaien. Waarom dan deze tóch als KVK gekozen? Nou dát komt, omdat ik denk dat het zeker een hele leuke zomerhit zal gaan worden. Juist vanwege het heel simpele gegeven, dat je het al bij de eerste keer horen vanzelf meezingt. Op zich niet zo moeilijk natuurlijk, want de tekst is toch wel de meest simpele die ik ooit heb gehoord. En als het van alles mist wat normaal gesproken in een leuke plaat zou moeten voorkomen, dan kan het niet anders dan een mooie hit worden toch?

Binnen de dancescene is Quintino al een redelijke naam van betekenis. Zijn sets trokken veel belangstellenden op de diverse festivals en clubs. En als je de afgelopen vijf jaren een steeds hogere positie inneemt in de DJMAG DJ Top 100, dan is dat iets meer dan slechts een teken aan de wand. 

Naast recente samenwerking met Hardwell, zijn ook zijn producties met titels als Baldadig, Scorpion en niet te vergeten zijn laatste EP Go Harder, dusdanig populair, dat Quintino al meer dan 10 miljoen streams op Spotify mag noteren.

Ik voel mij nog steeds op redelijk onbekend terrein, maar ik kan zeker begrijpen waarom hij een nieuwe grote naam is/gaat worden, binnen de Nederlandse dancescene. En dat gaat zeker internationaal ook het geval worden. 6 Juli kun je hem live gaan bekijken en beluisteren op het Dreamfields Festival 2019 Recreatiegebied Rhederlaag in Zevenaar. Ga je zeker geen spijt van krijgen als je gaat.

Veel plezier er mee.

Eric Kerkdijk.

Quintino – TuTuTu https://www.youtube.com/watch?v=yhd5NK-CEeA

Op de hoogte blijven van alle Keuzes, check de Spotify-lijst hierhttps://open.spotify.com/user/puffstuf/playlist/3jqzP15Y17GhtBAL20yBf7?si=0rvYrdq7TrCsIHUtXU9j8g

Comments are closed.