KvK: Novastar – Word’s Out ( 2019)


Novastar – Word's Out ( 2019)

Joost Zwegers heeft weer eens van zich laten horen. Nou Ja, via Novastar dan, want hier ligt de nieuwe single van deze Belgische band voor je. En van Novastar mag je weer een sterk volwassen en tioch emotioneel geluid horen. En met deze single is dat weer gelukt.

De single release voert in zijn kielzog ook het nieuwe album mee. Getiteld Inside Outside, klinkt het weer als vanouds écht Novastar. Melodieus, Indie, eigentijds en ook de Rock is goed aanwezig. En ja dan kun je horen dat John Leckie ( Radio Head en the Stone Roses) het album heeft geproduceerd en de kenmerkende sfeer, van de genoemde twee andere bands er ook op zijn terug te vinden. Is niet erg, had misschien niet gehoeven, maar in dit geval is More niet Less geworden.

Ik durft bijna te wedden dat dit album weer nummer 1 in Vlaanderen zal gaan worden en hier in ons land hetzelfde wellicht ook gaat gebeuren. De single gaat in elk geval een hele mooie hit worden. Ruim op tijd om te settelen voordat alle ESF riedeltjes weer op ons worden uitgestrooid.

De Lente is begonnen en dat kon dit jaar niet beter starten met deze eerste mooie Lente kvk. En daar ben ik best wel wat emotioneel van, tranen in de ogen en zo, maar dat kan ook de hooikoorts zijn.

Veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Novastar – Word's Out https://www.youtube.com/watch?v=KlqExAAZJSQ

Comments are closed.