KvK: Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet – Liefde in de lucht ( 2018)

Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet – Liefde in de lucht ( 2018)
Nou ben ik niet echt een liefhebber van Rapmuziek, maar soms kom je er gewoon niet omheen. Dan is een track gewoon echt té dope om hem niet te draaien. En deze is dus helemaal Heaven en die kan dus niet zonder de Kvk nominatie en moet je hem wat vaker horen dan normaal. Want het is gewoon echt een vét nummer.

Alleen de samenwerking met Joshua van Chef Special is al bijzonder, want Joshua heeft nog nooit iets gedaan in het Nederlands; hij denkt en schijft nagenoeg alles in het Engels. Maar Joshua zei tegen zichzelf: Joh, wees geen pussy en doe het nou gewoon. En dat alles na een kort gesprekje tijdens Bevrijdingspop in Zwolle. En zo kwam het dus...
Kraan had al een mooie start gemaakt met de lancering van zijn nieuwe album, want Lil Craney was als eerste single al een vette track die goed ontvangen werd. En wat mij dan weer goed bevalt, zijn de mooie teksten én de prima duidelijk rap/zang. En die verwachting is in deze kvk meer dan goed samengebracht in een lekkere pakkende beat en rhyme. Ik kan mij heel prima vinden in het feit dat dit zomaar ineens een hele grote zomerhit gaat worden. Je doet zo mee en, nog beter, je zingt het zo mee; zelf als je helemaal niet kunt zingen zoals ik.
Ik moet mij dus sterk vergissen, maar dit nummer gaat zich snel rooten en behoren tot een vast onderdeel van menig groot feest, los van het aantal bezoekers. Want weinig nummers hebben de laatste tijd je zo enorm positief bespeeld: in een tijd van veel nare dingen, is het goed om te weten en te horen, dat de Liefde in de lucht hangt. Dat is een positive flow die iedereen these days kan gebruiken.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Kraantje Pappie – Liefde in de Lucht ft. Joshua Nolet https://www.youtube.com/watch?v=5U-HAFqVulc

Comments are closed.