KvK: John Legend – Bring Me Love ( 2018)

John Legend – Bring Me Love ( 2018)

 Nog even en het Kerstfeest kan gaan beginnen. Van alle kanten klinken de Kerstliedjes je weer vrolijk tegemoet en natuurlijk hoor je steeds weer dezelfde plaatjes waar iedereen nooit genoeg van kan krijgen... of toch wél? Zelf kan ik vaak de Kerstplaten niet meer aanhoren, want alle nieuwe releases hoor ik vaak een stukkie eerder dan jullie. En geloof mij, in augustus en september is het gevoel er nog niet helemaal, als je begrijpt wat ik bedoel.

Gelukkig komen er ook de nodige nieuwe releases langs en de afgelopen weken heb ik jou er al een aantal van laten horen. De komende week wat mij betreft een nieuwe klassieker. Eentje die je i.p.v. Mariah Carey zou kunnen draaien of Wham eens zou kunnen vervangen, dan wel André Hazes eventjes vrijaf geeft, zonder dat het dan een eenzame Kerst gaat worden.

John Legend heeft met Legendary Christmas ( catchy titel toch..?) een leuk nieuw Kerstgeluid uit gebracht en dit is daarvan een van de twee singles. De andere is What Christmas Means to Me, samen met Stevie Wonder. Het album geeft je een traditioneel én ook een nieuw geluid te horen, maar dan in een modern R&B jasje die van hem gewend bent; beetje jazzy, beetje croonen, maar vooral easy listening popmuziek. Niks mis mee, lekker fout en toch ook weer kwalitatief goed. Zeg maar oude wijn in nieuwe flessen, maar dus ook moderne drankjes in de juiste glazen.

Ik wens jullie allen hele Fijne Feestelijke Dagen toe.

Geniet ervan en veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

John Legend – Bring Me Love https://www.youtube.com/watch?v=rp7Y0XumBN8

Comments are closed.