KvK: George Ezra – Don’t Matter Now ( 2017)

George Ezra – Don’t Matter Now ( 2017)

Het heeft een flinke tijd geduurd, maar eindelijk is er nieuw werk van deze vrolijke brit met die ietwat vreemde stem. Mocht jij nou geen fan zijn, dan hoef je met deze nieuwe single, je nog geen 3 minuten te vervelen, want langer dan dat duurt die niet.

Maar toch heb je soms niet meer tijd nodig dan dat om een lekker gevoel te krijgen. Of heb jij je nog nooit eens verbaasd hoe snel je humeur de goede kant op kan gaan? De diepe stem van George – en dat zonder een hipster baard die je er snel bij zou denken – en de vrolijke gitaar riffs, krijg je vanzelf een lach op je gezicht. En zo wordt iedereen toch vrolijk? Helemaal als je er een typisch zomers sfeertje bij hebt en laat dat nou deze periode wat regelmatiger voorkomen, dan in de winter.

Je zou deze plaat een redelijke oorwurm mogen noemen, want de melodie blijft als vanzelf in je hoofd zitten. En als vanzelf lijk je het korte tijd later mee te gaan zingen.
De kvk is deze keer dus min of meer simpel te noemen, maar ook dat is wel eens fijn. Gewoon met een lekker leeg hoofd genieten van vrolijke muziek. Maar daar heb je Veluwe Centraal sowieso al aan staan. Toch?

Veel luisterplezier.

Link YouTube: George Ezra – Don’t matter now https://www.youtube.com/watch?v=lM5mM-QDg24

Comments are closed.