KvK: Bicep – Glue( 2017)

Bicep - Glue( 2017)
Deze week gaan we eens lekker onthaasten. Herfstvakantie of net achter de rug of net begonnen; met een natuur op de Veluwe om (nog) heerlijk van te genieten, voordat je de vliegtuigen bij het overkomen bijna uit de lucht kunt plukken. Dan kun je nog het beste genieten van geluiden die je wel prettig in de oren klinken. En dat gaat je zeker lukken met deze prachtige plaat.

OK het is allemaal elektronisch, maar toch geeft het je een heerlijke mindset om alle composities tegen dezelfde backbeat achtergrond te horen en te waarderen. Je gaat merken dat je wilt luisteren, dus de tijd wilt nemen om het allemaal te horen en daardoor neem je even afstand van alle drukte en haast om je heen. En nee, ik begin hiermee niet een aparte VC cursus ont-stressen, …... tenzij er alsnog aanvragen via de mail gaan binnenkomen.

Bicep bestaat al sinds 2009 en hebben reeds diverse releases op hun naam staan, helaas slechts bekend bij een selecte groep muziekliefhebbers. Die groep kan nu groter worden als Glue net zo aanstekelijk gaat worden op de mainstream media als de titel doet verwachten. The Art of Noise werd ook pas echt groots bekend met de hit Paranoimia met Max Headroom in de bijbehorende clip op MTV.
Neem dus eens naast je eigen Biceps ook eens deze Bicep mee op een mooie wandeling in de natuur, een mooie stad of zo maar ergens waar jij wil zijn. Dat is nou het leuke van het mogen uitkiezen van een prachtige kvk!

Veel luisterplezier.

Bicep - Glue https://www.youtube.com/watch?v=1ZapePrpX64

Comments are closed.