KvK Beck – Up All Night ( 2017)

Beck – Up All Night ( 2017)
Normaal gesproken laat ik op deze plek jullie een nieuw nummer horen, maar deze keer wil ik jullie aandacht ook even sturen naar het album waar het op staat.

Op 13 oktober verschijnt het nieuwste album van Beck getiteld Colors. Als lead single is in de VS Dear Life verschenen, maar wij doen het even nog met een remix van Up All Night. Wat je wellicht in een andere mix kent van FIFA 17. Het nieuwe album verwoordt volgens Beck een soort van gevoel wat je krijgt als je geest jouw leven bepaalt: vrolijk, opwekkend en geheel verfrissend. En wat mij betreft kun je ook wel zeggen dat het geheel ook inderdaad een prettig gegeven is om naar te luisteren. Al wil ik je ook meegeven, dat de muziek van Beck je ook soms even doet nadenken. JE laat afvragen waar je nou mee bezig bent en welke kant je nou eigenlijk met je leven op wilt. Maar dat klinkt allemaal zwaarden dan het uiteindelijk is. Soms is even pas op de plaats maken, niet eens zo gek.

Deze single gaat over een meisje dat als een soort van superheld, haar vriendje redt uit een niet zo prettige situatie waarin hij is beland. Het is dan ook niet erg als je jezelf laat meevoeren op een flow die je voelt, maar zorg ook dat je jezelf daarin niet verliest. Want niet iedereen heeft een reddende engel die je uit benarde situaties kan redden. Een single met een boodschap, die los daarvan ook nog eens gewoon een hele leuke plaat is om naar te luisteren. EN wat mij betreft dus vaker dan zo maar eens. En daarom krijgt hij dan ook de kvk nominatie en staat hij het in het middelpunt op Veluwe Centraal.
Bovendien zou het mij niet verbazen als het album weer een Grammy in de wacht zal gaan slepen.

Veel luisterplezier.

Beck – Up All Night  https://www.youtube.com/watch?v=Tj08Ni3tklw

Comments are closed.