KvK: Trijntje Oosterhuis – Zeg Me Wie Je Ziet ( 2018)

Trijntje Oosterhuis – Zeg Me Wie Je Ziet ( 2018)

De stem van Trijntje Oosterhuis blijf voor mij altijd een prettige. Wat ooit begon via de finale van de Kunstbende én de daaruit voortvloeiende carrière met Total Touch, mag je haar best kenmerken als een van de beste zangeressen van ons land. Niet voor niets, al had het wel wat vaker en eerder mogen gebeuren naar mijn mening, was ze te gast in een van de leukste tv programma's van dit moment en de afgelopen jaren: De Beste Zangers van Nederland.

Deze cover van Marco Borsato's nummer uit 2004 is daar wel een voorbeeld van, al getuigen haar eerdere albums met liedjes van Burt Bacharach en haar samenwerking met Leonardo Amuedo, daar al eerder van. Maar is deze Borsato cover natuurlijk ook niet geheel onverwacht, want haar duet met Marco 'Wereld Zonder Jou' staat al tijden in de Top 2000.

Wat mij betreft wordt het weer eens écht tijd, dat Trijntje Oosterhuis vaker dan zomaar een keer te horen is met een prachtig nummer. En daar komt dus deze week weer (even) verandering in en dan ook maar gelijk de vingers kruisen dat het weer eens een leuke hit mag opleveren. Want geef maar toe, dat het leuker is om goede muziek te horen, dan een of ander niemendalletje waar je niet eens de moeite wilt nemen om er de naam van te onthouden. Bovendien deze song zou je zo maar eens vaker kunnen horen langskomen op andere radio stations. En als dat het geval is, dan mag je van mij aannemen dat die stations het waard zijn om vaker naar blijven te luisteren.

Geniet ervan en veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Trijntje Oosterhuis – Zeg Me Wie Je Ziet https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PRO8GE-frBw

 

Comments are closed.