Keuze van Kerkdijk week 16: The Aces – Physical ( 2017)

The Aces – Physical ( 2017)

Vroegah, toen je nog Koninginnedag had, kon je op de bijbehorende Kermis soms nog wel eens een bijzonder schaars gekleed Kaartspel winnen met mooie dames. En vaak waren daar de azen toch wel de mooiste. Of dat voor dit kwartet opgaat, daar zal ik mij niet over uitlaten, maar ze klinken in elk geval wel heel erg mooi.

De dames komen uit Utah, VS. Dat is vaak een aanduiding voor iets mormoons, maar gelet op de tekst van het lied, is dat in dit geval waarschijnlijk niet zo. Je hoort een heerlijk los pop nummertje, met lekkere funky gitaar-rifs. De samenzang is ook uitstekend en alles geeft je een dikke 3 minuten, even helemaal niks aan de hand feeling
Soms kun je alleen op het lichamelijke vlak iets met iemand hebben, voelen en gaan delen, om daarna weer ieder zijn eigen weg te gaan. Je hebt elkaar gewoonweg niks te zeggen en soms zijn woorden dan ook overbodig.

Dat gezegd hebbende, rest mij slecht jullie veel plezier te wensen met dit debuutje van een leuke, mooie, nieuwe meidenband, die echt geen meidenband is. Binnenkort komt hun eerste album in ons land uit. Check die ook even, heb je wat om naar te luisteren tijdens je volgende one-night-listen-in of -stand.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk

The Aces - Physical
https://www.youtube.com/watch?v=aYpDjxyj4oU

Comments are closed.