Jax Jones – All Day and Night ( 2019)

Jax Jones – All Day and Night ( 2019)

Normaal gesproken verwacht je van mij niet direct een danceplaat als kvk, want dit genre komt vaak genoeg vanzelf wel in de hogere regionen van de hitparades terecht. En zo zal het ook wel met deze single gaan. En toch kies ik hem als kvk van deze week. En dat heeft een reden.

Jax Jones is de artiestennaam van de Engelse DJ Timucin Kwong Wah Lam. En al een flinke grote naam in het VK en misschien ken jij hem ook. Heb jij I Got You uit 2014 al vaker gehoord en draaide jij vaker dan eens zijn grote doorbraak You Don't Know Me uit 2016. Wat hem een top 6 notering opleverde in de Top 40. Met deze single behaalde Jax al platina verkopen in Engeland, Australië, Italië, België en Denemarken. Maar is hij voor ons land nog redelijk een onbekende naam. En daar mag best wel verandering in komen, want hij wordt internationaal al best wel vaker dan eens genoemd in een rijtje waar o.a. Armin van Buuren wordt genoemd. Samenwerkingen met Years and Years en nu met Martin Solveigh en Madison Beer zullen daar zeker verandering in gaan brengen.

Deze single is gelijk ook de vooraankondiging voor het verschijnen van zijn nieuwe album Europa. En daaraan is ook een tour door Europa aan gekoppeld, dus voldoende mogelijkheden om eens in persona kennis te gaan maken met Jax Jones. Het dichtstbij zou je op 21 juli a.s. Naar Tomorrowland in België kunnen gaan om hem te zien performen; aanradertje wellicht?

In ieder geval ben je de komende week hier op Veluwe Centraal weer voorzien van een echte grote dancehit. Doe er je voordeel mee, want wij brengen jou meer dan zomaar muziek.

Veel luisterplezier.

Eric Kerkdijk.

Jax Jones – All Day and Nighthttps://www.youtube.com/watch?v=B2I_9JTS2sQ

Comments are closed.