Goodluck ft. Boris Smith – Be Yourself ( 2018)

Goodluck ft. Boris Smith – Be Yourself ( 2018)
Op het moment dat ik dit schrijf, is Europa toch wel iets te veel bezig met het ESF. En met een flink gebrek aan kwaliteit, worden er weer nummers gekozen die werkelijk nooit de tand des tijds zullen doorstaan of op enigerlei wijze nog als verzoekplaat zullen worden aangevraagd. En ja, over een tijdje draaien we Waylon ook niet echt meer vanzelf. Daarom kies ik voor de komende week een plaat die je wel een vrolijk gevoel gaat geven; die past bij een zomers gevoel en een blij karakter. En mocht je nou niet in die vibe zitten, dan krijg je het vanzelf.

Niet alleen omdat dit nummer vrolijk en dansbaar is, maar het geeft je ook een eerlijke kijk op zelfwaardering en het spoort je aan om altijd je eigen weg te kiezen. En geef toe, dat is vaak moeilijker dan je denkt. Het label wat de plaat uitbrengt is dan ook, oh toeval, Get Lucky Records. En zoals de band het zelf op hun Facebookpage stelt: We zijn enorm blij dat deze song jullie allemaal enorm aanspreekt. Helemaal als je toevallig in een vervelende periode bent aanbeland, geven sommigen van jullie aan dat onze song de feedback geeft, om weer op de juiste weg verder te gaan.

Als je fans jouw muziek zo bestempelen, dan heb je eigenlijk als de kvk nominatie in de prijzenkast staan. Dus doe er je voordeel mee, komt vast een keer van pas en tot dat moment ben je verzekerd van gewoon een heerlijke plaat.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Goodluck ft Boris Smith – Be Yourself https://www.youtube.com/watch?v=hvv0yTgSEQ0

Comments are closed.