George Ezra – Shotgun ( 2018)

George Ezra - Shotgun ( 2018)
Dit is de derde single van zijn nieuwe album Staying at Tamara. En weer begaf hij zich naar Barcelona om te gaan schrijven en dit nummer was juist een van de eerste. De makkelijke en pakkende tune vloeide eenvoudig uit zijn pen in het mooiste park van Barcelona: Montjuïc hill. Gewoon na een leukkere ontspannen wandeling, bleef de deun maar in zijn hoofd zitten en wat mij betreft is het ook een prima zomerse oorwurm geworden.

Dat George niet zomaar voor Barcelona koos, kwam door het feit dat hij last had van een soort van writers-block en daarom maar eens terug ging naar de stad waar het eerder allemaal wel makkelijk ging. Gewoon even een korte vakantie nemen, nergens aan denken en dan hopen dat het daarna wel weer vanzelf zal gaan. En dat ging misschien wel iets sneller dan gedacht.
De vakantie werd een werkvakantie, de nummers kwamen als vanzelf en zelfs de titel van het album was eenvoudig gevonden. Geoerge verbleef namelijk in een leuk appartement wat het eigendom is van ene 'Tamara'. En tja, waarom moet je soms zaken moeilijker maken dan ze zijn, niet?
Toch is Shotgun wel een soort van buitenbeetje, want waar de andere songs zich misschien meer lenen voor een omgeving van een Pub met een open haard, heeft dit nummer nou precies die Summer Vibe die je op dit moment lekker kan gebruiken. Lekker met z'n allen buiten zijn, het water op, feestje maken of met de auto naar het strand en dan is het altijd erg fijn om in een cabrio lekker Shotgun te rijden ( dus voorin naast de bestuurder). Wat kun je meer verwachten van een echte kvk? Ik zou het niet weten hoor.
Veel luisterplezier. Zeker voor de komende weken, want ik neem even een kleine zomerstop. Zo tegen eind Augustus ga ik jullie weer lekker tracteren op mooie, leuke en nieuwe songs.

Fijne Vakantie allemaal.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

George Ezra – Shotgun https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=v_B3qkp4nO4

Comments are closed.