Blackbird – Lost in the Middle (2018)

Blackbird – Lost in the Middle (2018)
Een nieuw jaar en dus ook een nieuw jaar met wellicht hele leuke nieuwe songs. En om je daarbij een beetje te helpen, hebben we dus de kvk in het leven geroepen.

Deze week houden we het nationaal. Nee, geen talentenjacht ontwikkeling, want daaruit komt verrassend weinig echt goed naar voren, maar wel een mooie nieuwe stem. En dat gecombineerd met een lekkere poppy song. En dat is nou Blackbird; een pseudoniem waarachter de Limburgse Merel Koman schuil gaat. Wellicht dat je haar kent als voormalig presentatrice vanb een kinderprogramma op regiozender L1. Nu woont ze al weer een tijd je in Amsterdam om te werken aan haar muzikale carrière

Na de eerste keer luisteren, hoor je een prettige stem en een prima tekst. Alles klopt én nergens wringt het nummer om daarmee iets te willen aangeven. Of het een grote hit wordt, daar ben ik niet helemaal zeker van, maar je kunt goed horen dat het een kwalitatief goede song is.
Ze stond al geprogrammeerd als special guest in de concerten van Douwe Bob en gaat komend najaar touren met de heren van Tangerine in hun clubconcerten reeks. En dat zijn best wel aardige stepping stones voor een gedegen eigen carrière
Lost in the Middle is haar tweede song, eerder kwam al Wicked Song uit én liet ze haar kwaliteiten zien en horen in een vertolking van een prachtig Top 2000 nummer op de Radio 2 bühne. Zelf ben ik benieuwd wat dit 2018 voor Merel zal gaan brengen.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Link naar youtube: Blackbird – Lost in the Middle - https://www.youtube.com/watch?v=gJmRMIeL_GM

Comments are closed.