Zaterdag 29 juni SUMMERFAIR in de Asselsestraat

De Asselsestraat is tegenwoordig wel bekend bij velen in Apeldoorn en omgeving, vanaf het Leienplein tot en met Middelink, een diversiteit aan speciaalzaken met een enorme uitbreiding van woonwinkels.

Dit jaar organiseren de leden van de belangenvereniging van de Asselsestraat wederom de Summerfair op zaterdag 29 juni.

Een straat gevuld met muziek, winkeliers laten zien wie ze zijn en wat ze doen, kramen met leuke Summerfair aanbiedingen maar ook creatievelingen zijn aanwezig om hun creaties te koop aan te bieden, en uiteraard een hapje en een drankje.

Dit jaar zal de Apeldoornse radiozender ”Veluwe Centraal” live uitzenden. Zij zullen interviews verzorgen en op hun facebook-pagina hebben zij een aktie waarbij mooie prijzen te winnen zijn die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers.

Op de parkeerplaats bij Middelink word voor de jeugdige bezoekers een speciaal kinderplein ingericht. Er komt een Bungee trampoline, een draaimolen en de kids kunnen geschminkt worden door “Colour4kids schmink”.  Als ze dan nog energie overhebben kunnen ze zich uitleven op een springkussen. Ook daar is gedacht aan een terras met muziek, verzorgd door Cafe den Olifant. Daar treed voor u de band “Junebug” op met pop- en folkmuziek. De cliënten worden bedient vanuit een sfeervol wijnhuisje. En kunnen genieten van hun drankje terwijl ze een oogje op hun kroost kunnen houden.

DJ Special-Jay is een opkomend talent van 15 jaar met een feilloos gevoel voor sfeer. Voordat het duo “YourS” optreed op het Horecaplein bij van Swoll, zal DJ Special-Jay van 11.00-12.00 draaien. Henri Bloem zal op deze locatie vanuit een gezellig entourage “wine and bubbles” verzorgen.

Bij “Bakken & Zo” worden Cup cakes versiert, en bij Gorkink word een workshop ketting maken georganiseerd.

Er is nog veel meer te zien en te doen, beleef en ervaar “De Summerfair” zaterdag 29 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

Comments are closed.