KvK: Paul Suhna feat. Teske – De Laatste ( 2018)

Paul Suhna feat. Teske – De Laatste ( 2018)
Streek oorspronkelijk muziek van een rasechte Deventernaar. Waar hip-hop eerder norm is in zijn muziek, is dit zo mierzoet, dat het ook weer enorm camp is en totaal over-the-top wat mij betreft.

De eerste keer dat ik het hoorde, dacht WTF!.... dat ga je niet menen zeg! En toch was het zo en na de tweede keer luisteren, begon ik het ook weer te waarderen. Want het is gewoon een goed liedje; nergens krimpt of knelt het, ondanks dat het enorm over-the-top is zoals ik al zei. En dat geeft wat mij betreft ook aan, dat je tot een bijzondere categorie behoort.

Vorig jaar al een debuutalbum uitgebracht 'Niet Zomaar', maar nog geen hit en ik denk zomaar dat dat met dit nummer zomaar eens zou kunnen. Tekstueel zit het knap in elkaar, want nergens gekunsteld woordgebruik, maar mooie lopende zinnen al zou je die eerder verwachten in een boekje uit de boeket reeksen...
Met een uiterlijk die lekker leunt tegen de Mancunian Substyle, wordt je getracteert op een glazuur laten springend liefdesliedje dat zomaar uit de musicalfilm Grease had kunnen voortkomen, als die tenminste in het Nederlands gemaakt was geweest. Ahet is nog nét niet zo dat de vullingen uit je tanden springen, maar een regelrechte suikerspin is het wel. En daar kun je ook heel erg van genieten.
Omarm dus deze week massal Paul Sihna, want als artiest verdient hij het! Want wie zoiets bewust kan maken, die verdient het gewoon. Mocht je dit lezen Paul, Respect kerel!

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Link naar youtube: Paul Sihna ft. Teske – De Laatste https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=3Ir02KuCMPc

Comments are closed.