KvK: MK – 17 ( 2018)

MK – 17 ( 2018)
Er bestond een tijd dat nieuwe hits het eerst in ons land werden uitgebracht. Door diverse redenen is dat al geruime tijd niet meer zo en lopen we soms dus een beetje achter de feiten aan. Zo ook met deze plaat.

September 2017 kwam dit mooie house hit al uit in Engeland en deed het daar al heel erg goed. Vervolgens werd de sprong over de Noordzee gemaakt en was Belgie de eerste springplaats om het vaste land van Europa te gaan veroveren. Dat is nog niet echt gelukt, waardoor ons land nu aan de beurt is en deze poging zou toch best wel eens mogen gaan lukken. Dat gezegd hebbende, houdt ook in dat dit best wel een heel catchy song is, die niet alleen prettig in het gehoor ligt, maar ook nog eens zeg maar blijft hangen.

MK is de stagenaam vanb Marc Kichen, een DJ uit de VS. Daar is hij bekend als zelfstandig recording srtist, maar misschien nog wel meer bekend van zijn remixes van nummers van o.a. Enrique Iglesias, Lana del Rey en Ellie Goulding. En wellicht doet de remix van Push the Feeling On van de Bightcrawlers je ook nog wel een zucht van herkenning slaken.
Met plezier wil ik je dan ook, wellicht hernieuwd, laten kennismaken met zijn producties. Dit keer dus met zijn laatste single 17. Wat mij betreft een lekkere hit, die je dit jaar best wel mag opnemen in jouw favo playlist en je nu al een lekker zomers gevoel laat geven. Daarom dus de kvk nominatie, omdat het een lekker positie plaat is en daar kan iedereen wel wat aan hebben.

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Link naar youtube: MK – 17 https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=NoBAfjvhj7o

Comments are closed.