Kvk: Eckhardt and the House – If you cannot talk ( 2018)

Eckhardt and the House – If you cannot talk ( 2018)
Deze band is het geesteskind van singer-producer Rik Elstgeest en The House, wat een rondreizend geheel is en waarin Rik samenwerkt met vrienden Bo Koek en Gerry Arling.

Internationaal zijn ze nog wel meer bekend dan in ons land. Al mag je de echte popvolgers daar wel even buiten laten, want die weten wel waar de Nederlandse kwaliteiten liggen die er toch nog voor zorgen dat ons landje een redelijk deuntje meespeelt op de internationale popmuziekscene.

Onnodig om te zeggen dat deze band op Spotify een nog veel groter publiek bereikt, dan via de traditionele media in ons land. Maar daar kan best wel eens meer verandering in komen, want dit klinkt toch echt wel heel erg lekker op jouw favo zender en je zou het zeker, naar mijn bescheiden mening, echt wel moeten toevoegen aan jouw short list van jouw streamdienst.

Maar je bent er dus nu ook verzekerd dat dit nummer ook bij Veluwe Centraal met regelmaat te horen kan zijn, al zou je het natuurlijk ook vaker kunnen horen als jij het aanvraagt als jouw wish single. Ik geef alvast de voorzet om dit nummer in de etalage te zetten als de KVK van de komende week. Doe er je voordeel mee!

Veel luisterplezier.
Eric Kerkdijk.

Eckhardt and the House – If you cannot talk https://www.youtube.com/watch?v=0pv7rN-_IWU

Comments are closed.