Opgegroeid met muziek van mijn vaders collectie uit de jaren 50 en 60, ontdekte ik op de middengolf op 192, Radio Veronica! Vanaf dat moment wist ik dat radio voor mij nooit meer hetzelfde zou zijn.

Vanaf dat moment ben ik altijd bezig geweest met muziek, presentatie, radio maken en disco draaien. Mijn eerste radiostation was Radio Holiday om de simpele reden dat ik enkel kon “uitzenden” in de vakanties en als ik vrij was.

Vanaf de jaren 70 was “disco draaien” met de drive in show het belangrijkste. Daar verdiende ik geld mee om alle spullen en vooral plaatjes te kunnen kopen.

Via allerlei verschillende radiozenders ben ik na een omzwerving door de regio Zwijndrecht, Dordrecht en Ouddorp, in Apeldoorn terecht gekomen.

Na jaren bij de lokale omroep, in eerste instantie als presentator en later ook als bestuurslid van de lokale omroep, heb ik het plan opgevat om een
commerciële regionale omroep te starten. Samen met een groep gepassioneerde media makers zijn we in 2014 gestart met Veluwe Centraal als internet station.

De programma’s die ik sindsdien maak voor Veluwe Centraal zijn Burgers in je Speakers, met sidekick Erik Kerkdijk, die al bij RTV-Apeldoorn mijn sidekick was, en het programma 100%Vinyl.
Ik mag als trotse mediamaker ook voorzitter zijn van de Stichting Veluwe Centraal!

Naast radio maken zijn mijn andere hobby’s: winkelier zijn! (model) treinen, lekker eten klaarmaken, heerlijk op vakantie wandelen, fietsen met Lida, mijn vrouw, die bovenstaand allemaal mogelijk maakt.