Sinds februari 1988 heb ik veel radioprogramma’s gemaakt.  Van het bedenken en produceren voor anderen, tot het zelf presenteren en als verslaggever op pad zijn om leuke reportages te maken. Met alle aspecten van het vak ‘radio maken’ ben ik in aanraking gekomen.

Met radiocollega en vriend Martin Burgers heb ik vele programma’s gemaakt als zijn side-kick in het programma Burgers in je Speakers.

Samen met een prima groep gelijkgestemde mediamakers, hebben we Veluwe Centraal nu al een prominente plek gegeven. Er is een steeds groter groeiende luister- én kijkersgroep, die met veel plezier deelgenoot willen zijn van onder andere het programma Burgers in je Speakers. Het meest onaangepaste, onvoorbereide en onnavolgbare programma, wat vanuit Apeldoorn wordt uitgezonden en dat een ieder precies dat geeft waar men naar op zoek is.

Naast de vaste programma ankers, presenteer ik hier ook iedere week een single als Keuze van Kerkdijk ook wel dé KVK. Deze single , soms wel of niet van een nieuw album, komt de gehele week in de programmering van Veluwe Centraal prominent langs. En dat wij als Veluwe Centraal daarin vaak trendbepalend zijn, merken we goed aan het ‘overnemen’ van die single door andere radiostations, in hun eigen programmering.

Wat mij betreft is een van de meest aansprekende aspecten van Veluwe Centraal: een duidelijk herkenbaar muziekformat, iets wat aantoonbaar veel verschillende mensen zeer aanspreekt.

En daarom voel ik mij als mediamaker zo ontzettend thuis bij Veluwe Centraal.