Summerfair 2018

34193114_1448025958635291_6918249877772173312_o

Summerfair Apeldoorn 
Ook dit jaar is er weer een editie van de leukste fair in Apeldoorn: De Summerfair in de Asselsetraat. En in de aanloop naar dit evenement zijn er weer leuke prijzen te winnen van de ondernemers uit de Asselsestraat

Hier tref je het overzicht, om kans te maken op een prijzen wordt je doorverwezen naar facebook.
(Voor deze Prijzenfestijn actie gelden de Veluwe Centraal actievoorwaarden)

Win een bruine Ray-Ban Justin Zonnenbril van Inzicht Optiek Apeldoorn

zonnebril

Klik hier voor de facebook actie
De winnaar kan een zonnebril uitzoeken tot een bedrag van 139 eur0 in de winkel van Inzicht Optiek. Bij Inzicht Optiek voorzien wij u graag van advies en meten uw ogen nauwkeurig met de nieuwste technieken. Inzicht Optiek maakt gebruik van ZEISS-instrumenten voor het precies genereren van oogprofielen en optimale bepaling van brillenglazen. 

Bezoek hier de website van Inzicht Optiek Apeldoorn

Win een prachtig plukboeket van Gorkink (t.w.v. €25.00)

bloemen

Klik hier voor de facebook actie
Als allround bloemist zijn wij er voor de particulier en de zakelijke klant. Met onze uitmuntende service, hoge kwaliteitsnormen en creativiteit heeft u zoveel toegevoegde waarde bij het bestellen of kopen van bloemen dat u zich daardoor onderscheidt.

Klik hier om naar de website van Gorkink te gaan 

Win een overheerlijke, goedgevulde broodmand van Echte bakker Keurhorst
broodmand

Klik hier voor de facebook actie
Wij zijn Dé Echte Bakker van Apeldoorn; vroeg opstaan, de mooiste en lekkerste broden bakken en een keur aan specialiteiten klaarmaken. Wij verkopen onder andere, Speltbrood, belegde broodjes, focaccia, breekbroden, bruschetta broden. Dus heeft u een feestje, familie uitje, of iets voor bij de borrel?, dan kunnen wij daar u bij helpen.
Bezoek hier de  website van echte bakker Keurhorst

Win een originele, kleurige Dopper van Middelink

dopper
Klik hier voor de facebook actie
Kies je favoriete nieuwe dopper kleur voor deze zomer, geef aan waarom jij deze dopper nodig hebt en maak kans op deze dopper bij Middelink koken & tafelen.
Alleen tijdens de Summerfair op zaterdag 16 juni Dopper van 12.50 voor 10.-
Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige keuken artikelen en serviezen. We hebben een ruime aanbod in merken en assortiment pannen, bestek, serviezen, bak artikelen en schoonmaak artikelen. In ons assortiment hebben wij merken als o.a.  Le Creuset, Demeyere,  Staub, Spring Villeroy & Boch, wedgwood, Pip, Blond en Royal Doulton.  Voor een goede uitleg en service ga je naar Middelink koken & Tafelen aan de Asselsestraat 88 in Apeldoorn.
Bezoek hier de website van Middelink

Win een heerlijk Vaderdag Vispakket van Fish’n food  (t.w.v. €19,50)

vis

Klik hier voor de facebook actie
Fish’n food geeft twee vaderdagpakketten weg met overheerlijke paling, haring en om het af te maken een fles RozendeSwaen. Fish’n food is de visspecialist aan de Asselsestraat in Apeldoorn.

Klik hier voor de website van Fish'n Food